VRK Begynder/letøvet holdet

Begynder og letøvet træning

Begynder og letøvet træning er for voksne i alle aldre samt modne børn og unge fra 10 år og opefter, der ønsker at lære at løbe på rulleskøjter eller blot skal have genopfrisket hukommelsen fordi det er længe siden du har haft hjul under fødderne. Uanset om du vil løbe maraton, deltage i Friday Night Skate eller blot deltage i en anderledes måde at motionere på, er du velkommen

Vi inviterer til en prøvetræning inden beslutning om tilmelding. Check dog først om holdet skulle være aflyst eller ferielukket på den dato du vælger i aktivitetsboksene. Send gerne en mail til træner om at du kommer men ikke et krav

Aktuelle træningstider sommersæsonen: 1 Juni - 31 August

Aktuelle træningstider vintersæsonen: 1 September – 31 Maj

Vær opmærksom på evt. aflysninger op til 2 timer før træning.

Hvad kræver det?

Lysten til at lære noget nyt og få udfordret dine grænser for, hvad du mener er muligt. Bare rolig du bliver kastet lige ud i det med små øvelser, som ganske stille stiger i sværhedsgrad, og fanger du ikke en øvelse første gang, bliver den gentaget på de efterfølgende trænings gange.

Selvfølgelig skal du også have noget udstyr, hvilket som minimum er et par rulleskøjter og en hjelm, hvilket er påkrævet ved træning i VRK, derudover kan det være en rigtig god ide med albue-, håndleds- og knæbeskyttere, der beskytter mod bl.a. asfalteksem.

Du skal selvfølgelig vælge om du vil løbe på Inliner rulleskøjter eller SideBySide (SBS) rulleskøjter, men på trods at at hjulene sidder ved af hinanden på de sidstnævnte og balancen derfor synes at være nemmere på disse, er udfordringen for begyndere som ofte balancen med ikke at sætte sig på halen eller stå næsen, hvilket Inliner rulleskøjter i højere grad hjælper til forhindre.

Hvad bør jeg kunne, når jeg møder første gang til træning?

Ikke ret meget andet end at kunne gå i et roligt tempo og stå på et ben i et kort øjeblik. Har du øvet dig i at tage dine rulleskøjter og dit sikkerhedsudstyr på, så du ved hvordan det skal sidde når du kommer til træning.

Træner

Træner på holdet er Michael Carlsson 


For mere info send mail til michael@vrk.dk

Aktiviteter

Juli
Tor
18
Begyndertræning
18:30 - 20:00
Bunker 5, Amager Strandpark, København
Tor
25
Begyndertræning
18:30 - 20:00
Bunker 5, Amager Strandpark, København
August
Tor
01
Begyndertræning
18:30 - 20:00
Bunker 5, Amager Strandpark, København
Tor
08
Begyndertræning
18:30 - 20:00
Bunker 5, Amager Strandpark, København

Husk hvis du tilmelder et barn eller en ung under 18 udfyld med barnet/den unges navn og fødselsdag og alle andre felter med dine egne kontaktinfo


Hvis du allerede har en holdsport konto kan du i stedet tilmelde dig på linket under den sorte bjælke (Har du allerede en konto? Log på)

300,00 kr. 1. apr

Trænere

Profile Image
Michael Carlsson
Profile Image
Michael Bodenhoff
Profile Image
Jørgen Olsen